İngiltere'de Dil Eğitimi İçin Son Fırsat
'23.02.2013'
haber detay

 

İngiltere de Dil Eğitimi İçin Son Fırsat
 
Öğretmenler ve öğrencilere İngiltere'de dil kursu için son fırsat!
 
 
Dünyanın 41 şehrinde 7 dilde eğitim veren EF Education First'ün öğretmenlere ve öğrencilere İngiltere'de 2 haftalık dil kursu kazanma şansı sunan yarışması "EF English Challenge"da son haftaya girildi. Yarışmaya başvurular 28 Şubat tarihine kadar www.ef.com/GEC adresinde devam edecek. İngilizceyi İngiltere'de EF Education First'ün özel eğitim metoduyla yaşayarak öğrenmek isteyen öğretmen ve öğrenciler için son fırsat bu hafta!
 
Öğretmen ve öğrencilere sınıflarının İngilizce seviyesini ölçmenin yanı sıra İngiltere'ye muhteşem bir sınıf gezisi kazanma şansı sunan "EF English Challenge"a katılım ücretsiz. Yarışmaya katılmak için öğretmenlerin 12-18 yaş grubunda en az 15 öğrenciden oluşan sınıflarını www.ef.com/GEC adresine girerek kaydettirmeleri gerekiyor. Dünyanın dört bir yanındaki okullardan İngilizce dil öğrencilerinin katıldığı yarışmada kazanan, en iyi sonucu elde eden sınıflar arasında yapılacak kura sonucunda belirlenecek.
 
EF'in Akademik Gelişim Ekibi tarafından geliştirilen sınavda büyük ödül, tüm kurs masraflarının, konaklamanın, aktivitelerin ve gezinin EF tarafından karşılanacağı 2 haftalık bir İngilizce kursu. Dünyanın birçok yerinden öğrencilerin bir araya geleceği kurs, öğrenciler için kültürlerarası olağanüstü bir etkileşime sahne olacak. Kazanan öğretmen ve öğrenciler iki hafta boyunca ayrıca eğitim fuarı, örnek UN münazarası, uluslararası bir gece ve kültürel alan gezileri gibi etkinliklere katılacaklar. Yarışmada kazananlar 11 Mart tarihinde yarışma web sitesinde ilan edilecek.



Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.