İntihar Eden Rektörün Yerine Seçim Var
'19.02.2013'
haber detay

 

İntihar Eden Rektörün Yerine Seçim Var
Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Çomaklı,Bayburt Üniversitesi Rektörlüğü için adaylığını açıkladı.
 
 
 
 
 
 
 
Çomaklı, yaptığı yazılı açıklamada, Bayburt Üniversitesi’nin kuruluş yıllarında Rektör Yardımcılığı görevinin yanı sıra Mühendislik Fakültesi Dekanlığını da yürüttüğünü belirtti. 
 
 
 
 
 
Misyonunun, eğitim ve öğretimde çağdaş dünyanın nesnel ölçütlerini Avrupa Birliği yüksek öğrenim yaklaşımları düzeyinde yetiştirmeyi hedefleyen, bilim ve teknolojinin gerektirdiği bilgilerle donanmış bir üniversite kurarak, uluslararası yarış içinde başarılar kazanmak olduğunu ifade eden Çomaklı, şunları kaydetti:
 
 
 
 
 
         ”Erzurum benim için ne ise Bayburt da aynıdır. Hedefim, insani değerleri tüm mevki ve makamların üstünde tutarak, bilimsel, kültürel ve sosyal faaliyetler içerisinde evrensel başarılara ulaşmış bir üniversite rektörü olmaktır.”
 
 
 
         Rektörlük seçimi için YÖK tarafından Bayburt Üniversitesi’ne bildirilen 24 ile 26 Şubat tarihleri arasında bir gün belirlenerek seçimin yapılacağını belirten Çomaklı, diğer adaylara başarı diledi.AA



Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.