Kılıçdaroğlu'ndan Öğrenci ve Velilere Mesaj
'12.02.2013'
haber detay

 

Kılıçdaroğlu'ndan Öğrenci ve Velilere Mesaj
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tüm öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dilerken, velilere de ”Siz de çok iyi biliyorsunuz ki hem eğitimde fırsat eşitliği yok, hem de çocuklarımız yarış atı değildir” diye seslendi.
 
 
Kılıçdaroğlu, 2012-2013 eğitim öğretim yılının ikinci yarısının başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı. Öğrencilere ”Sınıflarınıza, okullarınıza hoşgeldiniz” diyen Kılıçdaroğlu, “15 gün önce karnelerini alan ve bu süreçte dinlenen, eğlenen ikinci yarıya hazırlanan sevgili öğrencilerimiz ikinci yarıyıla adımlarını attılar. Maratonun ikinci bölümünü koşmaya başladılar. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liseler bugün kapılarını öğrencilerin cıvıl cıvıl sesleri, okullarına kavuşmuş olmalarının mutluluğu, neşesi güler yüzleri ve öğretmenlerin, öğrencilerini karşılamasının heyecanıyla kapılarını açtılar” ifadelerini kullandı. Mesajında öğrencilere ve velilere seslenen Kılıçdaroğlu şöyle devam etti:
 
“Karnenizi aldığınız gün de söylemiştim. Sizler bizim için karnelerdeki notlar dahil, her şeyden çok daha değerlisiniz. Ayrıca, biz size güveniyoruz. Sizler bizim de, ülkemizin de geleceğisiniz. Bunu hiç aklınızdan çıkarmayın ve okula bu duygularla gidin, dersi bu sorumluluk bilinciyle çalışın. Bilin ki, anne, baba, veli ve öğretmenleriniz için önce siz varsınız. Hepimiz başarıyı, notu sizin ve ülkemizin geleceği için önemsiyoruz. Siz de annenizin babanızın emeğini boşa çıkarmamak için çalıştınız, ikinci yarıyılda da çalışacaksınız.
 
Sevgili analar, babalar, veliler siz de çok iyi biliyorsunuz ki hem eğitimde fırsat eşitliği yok, hem de çocuklarımız yarış atı değildir. Bu koşullarda yapılacak şey çocuklarımızı sevmek, onlara güvenmek ve bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da fedakarca yanlarında olduğumuzu hissettirmektir. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha öğrencilerimize güvenimizi tekrarlıyor, yavrularımıza başarılar diliyor, ana, baba ve velilerimize de özellikle fedakarlıkları nedeniyle teşekkür ediyor, sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.”
 
milliyet



Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.