Okul Sütü Dağıtılmaya Başlanacak
'05.02.2013'
haber detay

 

Okul Sütü Dağıtılmaya Başlanacak!
Sağlık Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle yürütülen Okul Sütü Programı bu yıl, yarıyıl tatili bitiminde, 11 Şubat’ta başlayacak ve 30 bin 885 okulda, 6 milyon 290 bin 977 ilköğretim ve ana sınıfı öğrencisine haftada 3 gün süt dağıtımı yapılacaktır.
 
 
 
 
 
Dünyanın pek çok ülkesinde yıllardır başarıyla sürdürülmekte olan ve çocuklarımızın doğru beslenme gereksinimi ve gelişimleri açısından büyük önem taşıyan Okul Sütü Programı’nın detaylarını paylaşmak üzere sizlerle bir araya gelmeyi arzu etmekteyiz.   
 
Program kapsamında okullara süt dağıtımı yapacak firmalar arasında yer alan Pınar Süt’ün Genel Müdürü Gürkan Hekimoğlu, Sütaş Genel Müdürü Hasan Tolgar, Ak Gıda Süt Alım ve Kalite Direktörü Halil Çukutli ve Ar-Ge Direktörü Ali Ulvi Akyürek, Danone Genel Müdür Yardımcısı Adnan Çavuş, Sek Süt İşletmeleri Grup Yöneticisi Murat Hocalar, Aynes Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkan ve Ulusal Süt Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr.Muhittin Özder’in katılımıyla, 8 Şubat Cuma günü düzenleyeceğimiz bilgilendirme toplantısında, sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.  
 
 Saygılarımla,  Harun Çallı  Ulusal Süt Konseyi Başkanı  
 
Tarih: 8 Şubat 2013, Cuma  
 
Yer: Plaza Hotel / Barbaros BulvarıNo: 165 Balmumcu / Beşiktaş 
 
 Saat: 10.00 – 10.30 
 
Karşılama  10.30 – 11.15 
 
Kahvaltılı Basın Bilgilendirme Toplantısı
 



Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.