Eğitimciler Antalya'da toplanacak
'04.02.2013'
haber detay

Eğitimciler Antalya'da toplanacak

 

Eğitimciler, yurtdışı eğitim danışmanları, yayıncılar ve bürokratlar önümüzdeki hafta Antalya’da biraraya gelecek. Üç gün boyunca yeni eğitim sistemi, dijital eğitim ve öğretmenin önemini tartışacaklar. Antalya’da dört ayrı salonda yapılacak toplantıya Türkiye’nin yanı sıra yurtdışından eğitimciler de katılacak.

Türkiye Özel Okullar Birliği Derneği tarafından 12’nci kez düzenlenen Geleneksel Eğitim Sempozyumu 7 Şubat Perşembe günü başlayacak. Üç gün sürecek ve bu yılki teması ‘Yeni Eğitim Sistemi ve Dijital Eğitimde Öğretmenin Yeri ve Önemi’ olarak belirlenen sempozmun açılışını dernek başkanı Cem Gülan yapacak. Antalya Valisi Dr. Ahmet Altıparmak da bir konuşma yapacak.

Dört ayrı salonda devam edecek sempozyuma Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bürokratları, sivil toplum kuruluşları ile birlikte 750 özel okul sahibinin katılması bekleniyor.

Sempozyum konuşmacıları arasında Türkiye’den, Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Emin Karip, TED Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Öktem Vardar, Öğretmen Akademisi Vakfı Genel Müdürü Kayhan Karlı, Eğitim Reformi Girişimi Koordinatörü Batuhan Aydagül, SETA Eğitim Vakfı Eğitim Direktörü Yrd. Doç. Dr. Bekir S. Gür, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnovasyon Merkezi Direktörü Gökhan Yücel gibi isimler yer alıyor. Yurtdışından gelecek konuklar arasında ise ise Prof. Dr. Renee Hobbs (Harrington Üniversitesi Iletisim ve Medya Fakültesi) ve Steve Barkley (Performans Ögrenme Sistemleri Baskan Yardımcısı) var.

 




Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.