İlçelere kitap ve oyuncak kumbarası kurulacak
'03.02.2013'
haber detay

İlçelere kitap ve oyuncak kumbarası kurulacak


AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı, Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar için kitap ve oyuncak toplama kampanyası başlattı. Çalışma kapsamında her ay bir ilçeye kitap ve oyuncak kumbarası kurulacak.

 

AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Yüksel, kentteki bir alışveriş merkezinde projenin tanıtımı dolayısıyla düzenlenen toplantıda açıklama yaptı. Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Sevgi Evleri’nde kalan çocukların kitap ve oyuncak ihtiyacını karşılamak amacıyla “Oyuncak ve Kitap Kumbarası Projesi”nin hayata geçirildiğini söyledi. Kumbarayı her ay bir ilçeye kuracaklarını belirten Yüksel, “Vatandaşlarımız sahip çıkarsa kimsesiz çocuklara fayda sağlamış oluruz” diye konuştu.

 

AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Özkan Taşkıner de ahşaptan 2 metre boyunda 3 metre eninde oluşturulan kumbaranın kentin değişik yerlerinde farklı zamanlarda vatandaşlara sunulacağını ifade etti.

 

Konuşmaların ardından, parti üyeleri ve vatandaşlar kumbaraya kitap ve oyuncak attı. Toplantıya, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur ve AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Şener Çelikayar da katıldı.




Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.