Yeni Meb Bakanı Bakan Nabi Avcı , Ömerleri Karıştırdı
'25.01.2013'
haber detay

 

Yeni Meb Bakanı Bakan Nabi Avcı , Ömerleri Karıştırdı

 
Yeni Bakan Nabi Avcı , Ömer Dinçer'e Teşekkür Etti Kabine revizyonu gün boyu flaş gelişmelerle çalkalanan sosyal medyaya gece saatlerinde yeni bir hareket getirdi. Takipçileri siyasileri kutlarken yeni bakanlar da Twitter'den gelen kutlamalara yanıt yetiştirmeye çalıştılar.
 
 
 
Yeni Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Twitter hesabından, "Takdirlerinden ötürü Sayın Başbakanımız @RT_Erdogan 'a teşekkürü bir borç bilirim. Sayın M.E. Bakanımız Ömer Çelik'e gösterdiği tüm çaba ve emekten dolayı teşekkür ederimHiç kimsenin emeğini zayi etmeyeceğiz. Önceki Bakanlarımızın birikimi yolumuza ışık tutacaktır" diyerek, eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer yerine, yeni Kültür Bakanı Ömer Çelik'e teşekkür etti.
 
 Avcı yarım saat sonra hatasını anlayarak "Önceki tweetimde sehven MEB Ömer Çelik yazdım doğrusu Ömer Dinçer Bey olacaklardı. Özür dilerim. Sanırım biraz heyecan var. Mazur görmenizi talep ediyorum :) Gördüğünü olduğu gibi kabul eden değil, sorgulayan, şüphe duyan bir nesle ihtiyacımız var" diye düzeltme yaptı. (ANKA)



Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.