Trump Towers Mall'da Sömestır Hareketi
'24.01.2013'
haber detay

 

Trump Towers Mall'da Sömestır Hareketi
PEPEE İLE DANS EDİP MONSTER HİGH İLE TASARIM YAPACAKLAR.
 
 
Çocukların fenomeni Pepee, 27-28 Ocak tarihlerinde Trump Towers Mall’da şarkılar ve danslar eşliğinde çocuklarla buluşacak. Ayrıca 26 Ocak’ta Trump D&R Kids’te düzenlenecek Monster High Tasarım Etkinliği’nde çocuklar hayallerinin kıyafetlerini tasarlayacak.
 
Pepee çocukların sömestir coşkusuna ortak oluyor, en sevilen şarkıları ve oyunları ile Trump Towers Mall’da çocuklarla buluşuyor! 27 – 28 Ocak’ta 13.00 – 18.00 saatleri arasında Trump Towers Mall Çocuk Katı’nda düzenlenecek şenlikte Pepee, çocuklarla birlikte şarkılar söyleyip danslar edecek.Ücretsiz olarak gerçekleşecek etkinlik, tüm çocukların katılımına açık olacak. 
 
 
 
 
 
En beğenilen tasarımı sen yap, Monster High Dergisi’nde yayınlansın 
 
Trump D&R Kids’in çocuklar için hazırladığı Monster High tasarım etkinliğinde çocuklar yaratıcılığını konuşturacak. Birbirinden renkli kumaş ve süsleri kesip Monster High öğrencilerinin pozları üzerine yapıştırarak kendi giyim tarzlarını oluşturacak. En beğenilen tasarım ise Monster High Dergisi’nde yayınlanacak.Etkinlik, 26 Ocak Cumartesi günü 12:00-19:00 saatleri arasında…
 
Alex Atölye’de yaratıcı çalışmalar…  
 
Trump Towers Mall’da ayrıca 26 Ocak Cumartesi günü Alex Atölye Çalışmaları, 29 Ocak Salı günü ise Balon Kukla Tiyatrosu düzenlenecek. Alex Eğlence Sanatı mağazası önünde yapılacak atölye çalışmalarında çocuklar mozaic resim yapımı, doku kağıtları ile kolaj çalışması, çiçek ve toka yapımı, kukla yapımı ve dokuma resimler gibi birbirinden renkli aktivitelerle yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı bulacak. 



Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.