DBE WEBINAR Eğitimleri Başlıyor
'01.07.2014'
haber detay
DBE WEBINAR Eğitimleri Başlıyor
​DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü, düzenli olarak gerçekleştirdiği eğitimlerini online platforma taşıyor.
 
Düzenlediği eğitici programlara herkes istediği yerden erişebilsin diye Webinar Eğitimlerini başlatan DBE, bundan böyle aynı anda yurtiçi ve yurtdışında daha geniş kitlelere ulaşabilecek.
 
DBE’nin Webinar eğitimlerinin ilki “Ana Baba Okulu” başlığı altında 2 Temmuz 2014 tarihinde “Çocuk Güvenliği” konusunda gerçekleştirilecek.
 
30 Haziran 2014, İstanbul
Düzenlediği eğitim ve seminerlerle şimdiye kadar binlerce insana ulaşan DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü, eğitimlerini daha geniş bir tabana yayıyor. DBE, eğitim programlarını daha geniş bir kitleye ulaştırmak amacıyla, isteyen herkesin her noktadan eğitim programlarına erişebileceği DBE Webinar Eğitimlerini başlatıyor.
 
DBE, yeni Webinar Eğitimlerini son teknolojik imkanları kullanarak kendi web sitesi aracılığıyla online platform üzerinden en uzak noktalara ulaştıracak.
 
DBE Webinar'ın ilk eğitimi “Ana Baba Okulu” başlığı altında düzenlenecek, sonraki dönemlerde farklı temalar üzerinden programlara devam edilecek.
 
Ana Baba Okulu’nda ilk eğitim 2 Temmuz 2014 tarihinde ve konusu “Çocuk Güvenliği” olacak. Çocukların gelişimlerinde oluşabilecek hasarları önlemeye yönelik çalışmaları kapsayacak eğitimde “Çocuk güvenliği nedir? Çocuk güvenliği konusunun önemi ve hassasiyeti” konularına değinilecek.
 
Aile içi şiddet, istismar, akran zorbalığı ve önlenebilir kazalar gibi konuların da inceleneceği Çocuk Güvenliği Webinarı’nda çocuk koruma ve çocuk güvenliği arasındaki farklara da değinilecek. 90 dakika sürecek Çocuk Güvenliği konusunun eğitmenliğini DBE Çocuk ve Genç Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nden Klinik Psikolog Gülşah Ergin üstlenecek. 12.30 – 13.30 arasında gerçekleştirilecek eğitimi 13.30 – 14.00 arasında ise soru cevap bölümü izleyecek. Güven istismarı, zorla evlendirme, töre cinayetleri, internet istismarı, sığınmacılık, kaçak yollarla ülke değiştirme gibi konular da ‘çocuk güvenliği’ kapsamında ele alınacak. Çocuk Güvenliği Webinarı’nda ayrıca çocuk güvenliği konusunda tüm dünyaca kabul gören bir görüş olan “Safeguarding children is everyone’s responsibility - Çocuk güvenliği herkesin sorumluluğudur” anlayışı da irdelenecek.



Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.