15 Yılın Kariyer Hikayeleri Bu Blogda
'20.06.2014'
haber detay
15 Yılın Kariyer Hikayeleri Bu Blogda
15 yıldır kullanıcılarıyla beraber büyüyen ve gelişen Kariyer.net, 15. yılını iyikivarsinkariyernet.com adresinde kutluyor. İşveren ve adaylardan gelen başarı hikayelerinin bir araya getirildiği bu blog ziyaretçilerini bekliyor.
 
1999’da dört kişiyle kurulan, bugün Türkiye’nin dört bir yanında 350’nin üzerinde çalışanıyla iş arama ve işe alım süreçlerinde yeni nesil teknolojilerle, iş arayanlarla işverenleri internet ortamında bir araya getiren Kariyer.net 15. yılını kutluyor. Kariyer.net’in 15. yılıyla ilgili olarak Kariyer.net Genel Müdürü Yusuf Azoz, “Belki başka bir sektörde 15 yıllık bir şirket henüz ‘bebek’ sayılabilirdi. Ama bir internet şirketi olarak 15 yıl, bizim için olgunluk anlamına geliyor. İnsan Kaynakları yönetimi için de göreceli olarak aynı şeyi söylemek mümkün. Bu yüzden bu iki alanda da son 15 yılda, belki 50 yıla sığacak gelişmeler yaşandı ve biz de hızla büyüdük, birçok ilke imza attık ve olgunlaştık. Kurulduğumuz 1999 yılından bu yana İK’da ve internette yaşanan değişimlerin hepsine tanıklık ettik. İkisinin birleştiği alanda doğan ihtiyaçları fark edip hizmet ve ürünlerimizle gelişime öncü olduk. Bu dinamikte hem adaylarımızdan hem de işveren üyelerimizden gelen önerilerin, fikirlerin tartışılmaz rolü var. Her birine ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz” yorumunu yapıyor.  
 
“Kariyer hikayeni anlat”
 
Türkiye’nin 1 numaralı ve lider İK sitesi Kariyer.net, 15 yıldır hayatına dokunduğu ve kariyer öykülerinin bir parçası olduğu kullanıcılarının duygu ve düşüncelerini paylaştığı 15. yıla özel bir blog hazırladı. iyikivarsinkariyernet.com; farklı sektörlerde işverenler ve İnsan Kaynakları duayenleri ile yapılan video çekimlerinden; hayatına değer kattığı adayların ve işverenlerin yorumlarına; Kariyer.net çalışanları ile yapılan özel çekimlerden sokak röportajlarına kadar birbirinden farklı içeriklerle dolu.
 
Kariyer.net’in gurur duyduğu bir kariyere sahip olmasında emeği olduğunu düşünen kullanıcılardan, sokak röportajları ve özel kutlama mesajlarına kadar birçok yorum ve görüşün yer aldığı 15. yıla özel iyikivarsinkariyernet.com sayfasına giriş yapan kullanıcılar hem blog üzerinden hem de sosyal medyada Kariyer.net’in Facebook sayfası ve twitter hesabından #iyikivarsınkariyernet hashtagini kullanarak görüşlerini paylaşabilecek.
 
Kullanıcılardan Kariyer.net’e teşekkür 
 
Blogdaki yorumlarda “Ben de işsizlik sürecini yaşadım. Birçok iş görüşmem oldu fakat istediğim gibi işi Kariyer.net sayesinde buldum” diyen adaydan; “Kariyer.net ile 2000 yılında tanıştık ve kısa süre içinde doğru adaylara doğru zamanda ulaşmamızda bizlere büyük destek sağlayan bir takım arkadaşımız oldu” yorumunu yapan işverene;“Özgeçmişler faksla gelir veya elden teslim edilirdi. Gazeteye ilan vermek için zaten Pazar gününü beklemek zorundaydınız” diyerek Kariyer.net’in iş hayatına kattıklarını anlatan Kariyer.net kullanıcısına kadar birçok aday ve işveren gerçek hikayelerini paylaşıyor. 



Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.