Üniversitenin Yeni Logosu Öğrenciler Tarafından Belirlendi
'07.03.2014'
haber detay

Üniversitenin Yeni Logosu Öğrenciler Tarafından Belirlendi

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü C’un katılımıyla gerçekleştirilen, “Öğrencilerimizle Birlikte Üniversitemizi ve Geleceği Konuşuyoruz” programı, öğrencilerin geleceğe yönelik fikirlerini paylaşmalarına fırsat verdi.

Üniversitemiz öğrencilerinin akıllarındaki soruları Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet BULUT’a ilettiği ve cevap bulduğu programın sonunda, yeni logo çalışmaları da değerlendirildi. Görsel sanat uzmanları tarafından tasarlanan İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesinin yeni logo çalışmaları, öğrencilerin beğenisine sunuldu. Son ikiye kalan logolar, öğrencilere gösterilerek, oylama yapıldı. Öğrenciler arasında en çok beğeni kazanan logo, önümüzdeki günlerde üniversitemizin yeni logosu olacak.

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesinin geleceğe yönelik hedefleri, projeleri ve çalışmaları, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet BULUT tarafından, akademisyenler ve öğrencilerimizin büyük ilgi gösterdiği, “Öğrencilerimizle Birlikte Üniversitemizi ve Geleceği Konuşuyoruz” etkinliğinde anlatıldı. Üniversitemizin geleceğiyle ilgili önemli kararları öğrenciler ile birlikte almak istediklerini belirten Prof. Dr. Mehmet BULUT, “Sizlerin görüşlerini almak üzere bir araya geldik. Üniversitenin geleceğini birlikte şekillendireceğiz. Uluslararası bir üniversite olma adına hepinizin fikri çok önemli” dedi.

3 Dil Projesi Çok Önemli

Üniversitemiz tarafından hayata geçirilen 3 Dil Projesi hakkında bilgi veren Prof. Dr. Mehmet BULUT, “3 dil projesinin hayata geçiyoruz. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nden mezun olan her öğrencimizin, Osmanlıcayı, Arapçayı ve İngilizceyi öğrenmesini istiyoruz. Dersler başlıyor. Zorunlu değil, gönüllü bir program. Lütfen en az bu 3 dili öğrenin. Hayatınız buna göre şekillenirse çok farklı bir geleceğiniz olur” diye konuştu.

Yeni Logo Büyük Beğeni Topladı

Prof. Dr. Mehmet BULUT, konuşmasının sonunda, uzun bir süredir üzerinde çalışılan üniversitemiz yeni logosu hakkında bilgi verdi. Görsel sanat uzmanları tarafından üzerinde çalışılan yeni logolardan, en beğenilen iki tanesi arasında tercihi öğrencilerin yapacağını söyledi. Üniversitemizin vizyonuna uygun olarak başlatılan çalışmalar kapsamında tasarlanan yeni logoyu ve hedefleri anlatan Prof. Dr. Mehmet BULUT, öğrencilerin sorularına da cevap verdi. Öğrencilerin üniversitemiz hakkında geleceğe yönelik fikirlerini dinleyerek not alan Prof. Dr. Mehmet BULUT, sorulara da ayrıntılı olarak cevap verdi.

Konuşmanın ardından akademisyenler ve öğrencilerimiz beğendikleri logonun yer aldığı pusulayı, oy sandığına atarak üniversitemizin yeni logosunu belirledi. Önümüzdeki günlerde üniversitemiz yeni logosuyla çalışmalarına devam edecek.




Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.