8. Uluslararası İşletme ve Endüstri Mühendisliği Zirvesi Başlıyor
'13.12.2013'
haber detay

8. Uluslararası İşletme ve Endüstri Mühendisliği Zirvesi Başlıyor

Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu’nun (IES) düzenlediği 8. Uluslararası İşletme ve Endüstri Mühendisliği Zirvesi’nin (IMIS), bu yılki konusu “Y Generation”. IMIS bu yıl 13-14-15 Aralık’ta gerçekleşecek.

Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu (IES - Industrial Engineering Society) tarafından İşletme, Ekonomi ve Endüstri Mühendisliği alanlarını ortak paydada buluşturan Uluslararası İşletme ve Endüstri Mühendisliği Zirvesi (IMIS) bu yıl 8. kez gerçekleşecek. 13 Aralık Cuma günü, Pendik Crowne Plaza‘da başlayacak IMIS; 14 ve 15 Aralık tarihlerinde ise Sabancı Üniversitesi Kampüsü Yönetim Bilimleri Fakültesi Amfisi’nde devam edecek.

Bu yıl ‘Y Generation’ konuşulacak
IES bu yıl 8. sini gerçekleştireceği IMIS ile, ‘Y Generation’ konu başlığı altında, Türkiye ve dünyada lider konumdaki şirketlerin üst düzey yöneticilerini, deneyimlerini ve tavsiyelerini paylaşmaları için öğrencilerle buluşturuyor.

Zirvenin 13 Aralık Cuma günü Pendik Crowne Plaza‘daki açılış töreninde;
PWC Country Senior Partner’den Cansen Başaran, Pepsico Türkiye & GAB Merkez Ofis Ücretlendirme ve Yan Haklar Müdürü Sema Diri, Prometheus Genel Müdürü M.Yücel Atış, Pfizer Türkiye & Kafkaslar Kıdemli İş Ortağı Tali Bahar, Towers Watson Technology& Database Service Genel Müdürü Arif Gurdanlı, Kibar Holding İnsan Kaynakları Bölüm Başkanı Eşber Çekiç, Migros Genel Müdür Yardımcısı Demir Aytaç, KPMG Genel Müdürü Ferruh Tunç ve BIM CFO/ İcra Kurulu Üyesi Haluk Dörtluoğlu birer konuşma gerçekleştirecek.

Zirve üst düzey yöneticilerle İşletme, Ekonomi ve Endüstri Mühendisliği öğrencileri ile ilgili sektörden katılımcıları interaktif bir ortamda bir araya getirmeyi amaçlıyor. Üç gün sürecek IMIS’14, seminer ve vaka analizlerinin yanı sıra sürpriz hediye çekilişleri ile dopdolu geçecek. Katılımcıların kariyer planlaması, iş ve staj imkanları, geleceğin istihdam olanakları hakkında fikir sahibi olması hedefleniyor.




Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.