Nilüfer 'Eğitimde Fırsat Eşitliği' İçin Söyledi!
'02.12.2013'
haber detay

Nilüfer 'Eğitimde Fırsat Eşitliği' İçin Söyledi!

Türk pop müziğinin güçlü sesi Nilüfer, 150 yıldır babası veya annesi vefat etmiş, maddi durumu yetersiz, yetenekli çocuklarımıza eğitimle yeni bir hayat armağan eden Darüşşafaka’nın yararına konser verdi. Sanatçı, Darüşşafakalı çocuklardan oluşan koro ile 29 Kasım 2013 Cuma günü 21:00’de TİM Show Center’da Darüşşafaka için sahne aldı.

1863 yılında beş idealist Osmanlıaydınının babası vefat etmiş, eğitim olanağından yoksun çocuklara kalitelieğitim fırsatı yaratmak amacıyla kurduğu Darüşşafaka, toplumun her kesimininsahiplenmesiyle 150. yılına ulaşmanın haklı gururunu yaşıyor. Bu özel yıldaTürkiye’nin güçlü seslerinden Nilüfer, 150 yıldır hayırseverlerin bağışlarıylaeğitimle yaşamları değiştiren Darüşşafaka’nın yararına konser verdi.

2008 yılında Sezen Aksu ile başlayan, Ferhat Göçer, KenanDoğulu, Funda Arar ve Sertab Erener ile devam eden Darüşşafaka yararına konsergeleneğinin bu yılki temsilciliğini üstlenen Nilüfer, şarkılarını 150. yılında“eğitimde fırsat eşitliği” için söyledi. Nilüfer, Darüşşafakalı çocuklardanoluşan koro ile birlikte “Orada bir köy var uzakta” şarkısını büyük bircoşkuyla seslendirdi.

Müzisyen kimliğinin yanı sırabugüne kadar pek çok hayır konseri düzenleyen ve 1997'de UNICEF’in iyi niyetelçisi seçilen Nilüfer’in Darüşşafaka yararına verdiği konser hayırseverlerdenyoğun ilgi gördü.

Bu muhteşem geceden elde edilen gelir, Türkiye’nin dört birköşesinden sınavla seçilen ve Darüşşafaka’da okuyan 1.000’e yakın öğrencinineğitim, beslenme, giyim, barınma, sağlık gibi giderlerinin karşılanmasındakullanılacak.

 




Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.