Bilişim 2013 & TDB-Halıcı Bilgisayarla Beste Yarışması
'27.11.2013'
haber detay

Bilişim 2013 & TDB-Halıcı Bilgisayarla Beste Yarışması

Ülkemizde, bilişim sektörü tarihinde birer kilometre taşı olan, sektöre büyük açılım ve vizyon sağlayan, Ulusal Bilişim Kurultayı’nın bu yıl 30.su düzenlenecektir.

Türkiye'nin stratejik rekabet avantajı elde edebilmesi için bilgi ekonomisinin önemini ve Türkiye'nin sektörde büyük ivmeler kazanmasına yardımcı olacak politikaların ele alınacağı Bilişim 2013, 28-29 Kasım 2013 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecektir.

Bilişim 2013’ün açılış etkinliği olan, “TBD-Halıcı Bilgisayarla Beste Yarışması” ise bu yıl 20. yaşına ulaşmıştır. Teknoloji-sanat birlikteliğinin ülkemizdeki en güzel örneklerinden biri olan, bilim, sanat ve teknoloji dostu müzisyenlerin yaratıcılıklarını özgürce kullandıkları eserlerle zenginleşmeye devam eden yarışmamızın bu yılki ana teması “Özgürlük”tür.

Geçen on dokuz yılda özellikle genç besteciler açısından kayda değer fırsatlar sunan yarışma, onları kendileri gibi başka müzisyenlerle ve müzik endüstrisinin önemli isimleriyle bir araya getirerek eşsiz bir deneyim ve etkileşim ortamı sağlamaktadır.

28 Kasım 2013 Perşembe günü, saat 21.00’da, Ankara Jolly Joker’de yarışmanın yirmi finalistinin jüri ve izleyiciler önünde canlı performans sergileyeceği, Özgürlük temasına özel bir programla gerçekleştirilecek olan final ve ödül törenine onur vermenizi diliyoruz.

Saygılarımızla,
Emrehan Halıcı

JollyJoker, Kızılırmak Sok. 14 Kızılay-Ankara, 21.00

Program
21.00 | Açılış ve Eserlerin Dinlenmesi
23.00 | Dinleti - Emrehan Halıcı, Muzaffer Nezihi Egelioğlu, Özgür Abbak, Çağın Çetinyürek
23.00 | Ödül Töreni
23:15 | Parti / Doğaçlama-Jam Session - Müzisyenlere ve izleyicilere açık performans

Jüri Üyeleri: Attila Özdemiroğlu (Jüri Başkanı), Garo Mafyan, İzzet Öz, Borga Parlar, Hakan Özer, Şeref Oğuz, Mehmet Okonşar, Artun Ertürk, Faruk Eczacıbaşı ve Emrehan Halıcı




Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.