Bilfenli Öğretmenler Söyledi, Sezen Aksu Oynadı…
'25.11.2013'
haber detay

Bilfenli Öğretmenler Söyledi, Sezen Aksu Oynadı…

Minik Serçe Bilfenli öğretmenler için söyledi!

Bilfen Okulları, 25. KuruluşYıldönümünde, “Öğretmenler Günü”nü Türk pop müziğinin kraliçesi Sezen Aksu ilekutladı. Annesi ve babası da öğretmen olan Minik Serçe, geceye katılan iki bineyakın öğretmen ve idareciye unutulmaz bir gece yaşattı. Geçtiğimiz yıllardaBilfen Okulları Yıl Sonu Konserinde Bilfen Filarmoni Orkestrası ve Korosuöğrencileriyle birlikte sahne alan Minik Serçe, bu kez Bilfenli öğretmenleriçin sahnedeydi.

“Elimde olsa hepinizi evime alırım”

Konser davetinin Bilfen Eğitim Kurumlarından gelmiş olmasınınkendisini çok mutlu ettiğini belirten Sezen Aksu, “Benim de annem ve babamöğretmen. Eğitimci kızı olunca insan değerini biliyor. Bu akşam da sizlerinkarşısında olmak, şarkılarımızı hep birlikte söylemek beni çok duygulandırdı vemutlu etti. Sizleri çok seviyorum. Elimden gelse hepinizi evime alıp sırtınızıokşar, şükranlarımı öyle sunarım” dedi.

Aksu’dan Bilfenli öğretmenlere makam dersi…

Öğretmenler söyledi, minik serçe oynadı!

Geçmişten günümüze pop müziğine damga vuran Sezen Aksu klasiklerindenoluşan bir repertuarla Bilfenli 1500 öğretmenin karşısına çıkan Minik Serçe,tüm şarkılarını ezbere söyleyen bir seyirci grubuyla karşılaştı. “Siz şarkısöyleme işini tamamlamışsınız, sıra size müzik makamlarını öğretmeye geldi”diyen Sezen Aksu Bilfenli öğretmenleri derse aldı. Tüm Sezen Aksu şarkılarınaeşlik ederken istek parçaları olan “Gel gel sarışınım”ı da hep bir ağızdansöyleyen Bilfenli öğretmenlerin bu çok sesli korosuna Aksu da dans ederek eşliketti. Fahir Atakoğlu’nun da sık sık piyanosunun başından kalkarak eşlik ettiğidans sahneleri büyük alkış aldı. Konsersırasında çoğu kez “İzin verirseniz ben de şarkı söyleyeceğim” diyen SezenAksu, kahkaha dolu anlar yaşattı.

Meral Okay ve Onno Tunç’a selam olsun…

Konser sırasında geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz sanatçı Meral Okayanısına Vay isimli şarkısını okuyan ve büyük aşkı Onno Tunç’u da unutmayarak“Onno ile hem şahane bir aşk yaşadık hem de şahane şarkılar yazdık. Buradanşarkılarıyla kendisine de sesleniyorum. Umarım herkes böyle bir aşkı yaşar”diye konuştu.

Bilfen Okulları yönetim kadrosu, okullarda hizmet veren 5, 10, 15, 20yıllık öğretmen ve personeline, günün anısına plaket ve sembolik hediyelerverdiği geceye, iş sanat ve eğitim dünyasının ünlü simaları da katılımgösterdi.

 




Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.