Liselerin Kayıt Süresi Uzatılsın' 1000 İmzayı Aştı Hedef 5 000 İmza
'29.08.2013'
haber detay

'Liselerin Kayıt Süresi Uzatılsın' 1000 İmzayı Aştı! Hedef 5 000 İmza

''Kontenjanlar boş, SBS yedek yerleştirmelerin süresi uzaltılsın!'' talebimiz için gerçekleştirdiğimiz imza kampanyası kısa zamanda büyük ilgi gördü. Velilerden teşekkür yağıyor.

 

SBS sonrası yerleştirme işlemlerinde özel liselerin taban puanlarını düşürerek kontenjan artışına gitmesi üzerine bazı velilerin hem özel liselerde hem de Anadolu Liselerinde haklarını iptal etmek istememeleri  yedek listelerinde kaosa neden oldu ve yerleştirme süreci uzadı.

 

Veliler her ne kadar Alo 147 MEB şikayet hattını arayarak sorunlarını dile getirmek istesede yetkililerin başvuru kılavuzunu okuyarak yanıtlar vermesi hatta 'Özel okullara kayıt yaptıranların devlet okullarından kaydı düşürülmüyor, tedbir olarak ne yapacaksınız' bildirimlerine ısrarla o kayıtların düşürüldüğününün söylenmesi üzerine sitemize de şikayet yağdı.

 

Sorunun çözümü için velilerden gelen yoğun istek üzerine yedek kayıt süreci talep ederek bir imza kampanyası başlattık.

 

Kampanya kısa zamanda 1000 imzaya ulaştı. Hedef elbette daha yüksek. Sizler paylaşımlarınızda kampanyaya yer vererek daha çok kitlelerin sesinizi duymasını sağlayabilir, onlardan destek isteyebilirsiniz.

Dileriz; Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri kısa zamanda bu sorunun çözümü için bir adım atar ve velileri üzmez, öğrencilerin geleceğiyle oynamaz. 

 

 Son Güncelleme; 1.167 imza

 

 İmza Kampanyasına Katılmak İçin Tıklayın!




Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.