YÖNETİCİ ATAMALARI ERTELENDİ HABERİ YANLIŞTIR
'21.08.2013'
haber detay
YÖNETİCİ ATAMALARI ERTELENDİ HABERİ YANLIŞTIR
 
Milli Eğitim Bakanlığı yönetici atamalarını ikinci bir emre kadar erteledi diye bir haber sitesinde yer alan haberle ilgili bilgilendirme...
 
 
 
 
 YÖNETİCİ ATAMALARI ERTELENDİ HABERİ YANLIŞTIR Milli Eğitim Bakanlığı Mebbis sistemi üzerinden illere bir mesaj göndererek yönetici atamalarını ikinci bir emre kadar erteledi yönünde haber sitelerinde haberler yapılmaktadır. 
Şu ana kadar Bakanlığın MEBBİS üzerinden illere ikinci bir emre kadar yönetici atamaları ertelendi yönünde bir resmi bir yazısı bulunmamaktadır.
 
İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü şu anda Mebbis sistemi üzerinden taşra rotasyonunu yaptığı için , şu anda mebbis üzerinden yönetici atamalarının yapılamayacağını sözlü olarak illere bildirdi. 
 
İl müdürlüklerimizden kendi el sistemi ile yönetici atamalarını yapmayı göze alamayan illerimiz yönetici atamalarını ertelemeye başladı. Ancak bazı illerimiz yönetici atamalarına devam edecek. 
 
Elazığ il milli eğitim müdürlüğü bu konuda resmi bir yazı yayınladı. Bu yazıdan hareket eden bazı siteler tüm ülke genelinde yönetici atamalar ertelendi gibi bir haber yayınladı. Bu haber gerçek dışıdır.
 
MEBBİS sistemi üzerinde sıkıntılar mevcuttur. Şu anda taşra teşkilatı rotasyonuna bir okul müdürü kendi şifresiyle girip tercih yapabilmektedir. Bu sıkıntılar halledilmeden , mebbis üzerinden yönetici atamalarının yapılması sağlıklı olmayacaktır.



Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.