KPSS Sonuçları Hatalı mı?
'02.08.2013'
haber detay
KPSS Sonuçları Hatalı mı?
KPSS sonuçları açıklandı ancak sonuçlarda netlerinin düşük geldiğini tespit eden adaylar sonuçların hatalı olduğunu iddia ediyor.İşte gelen şikayetlerden bazıları;
 
 
 
 
 
''Sayın Güçlü, KPSS sonuçları açıklandı; ama bir sorun var. Puanlarımızı ve netlerimizi görünce şok olduk. Netleri beklediğinden düşük gelen çok fazla kişi var, yüksek gelen de var. Ben geçen yıl 76 almıştım, bu yıl 64 geldi. Bu kadar fark olamaz. 75, en kötü 73 gelir diyordum. 
 
İşte bu konudaki bazı şikayetler!
 
"ben 63 hesapladım 48 geldi hepsi de gyden diğerlerinde sıkıntı yok"
 
"Toplamda 25 net eksik geldi.eb ve alandan. 34 net beklerken 24 net geldi. Eb sen de 63 net beklerken 54 geldi.bu kadar da yanılır mı bi insan bilemedim ya ÖSYM hata yapar mı onu da bilemiyorum.geçen yıl 72 alan biri olarak ayrıca şoktayım.emeklerim boşa gitti"
 
"benim de gygk 105işaretledim 84 işaretlemiş görünüyorum"
 
"arkadaşlar eşimin beklentiden çok ama çok düşük geldi netleri gky 70 beklerken 48 , eb 66 beklerken 60 ve alan 33 beklerken 21 geldi ingilizce alanı şokdayız 75 üstü beklerken bi anda 60 görünce şok olduk bu durumda olan varmı üç beş aşağı olsa neyse diyeceğiz ama bizim beklentimizle arada uçurum var yarın itiraz edeceğiz ama ondanda bişey çıkmayacağına eminiz gibi bişey bu sene bütün hayallerimizi mahfettiler nasıl böle bişey olabilir hala anlıyamıyoruz bizim durumumuzda olan varmı ?"
 
"8 doğrum yanlış görünüyor..yani toplamda 10 nete maloluyor .."
 
"bnimde gy 10 doğrum eksik geldi ya hatta 33 soru işaretledim 34 gözüküyor hatalı kesinlikle ne yapmak gerekiyor arkadaşlar ne gerekiyorsa yapalım...."
 
"Alandan 2 boşum vardı 3 görünüyor yanlışım da daha fazla. Gkgy de öyle.."



Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.