Avcı Velileri Uyardı, 'Çocuklarınızla konuşun, onları üzmeyin'
'14.06.2013'
haber detay
Avcı Velileri Uyardı, 'Çocuklarınızla konuşun, onları üzmeyin'
Milli Eğitim Bakanı Avcı, çocuklarının karnelerinde bekledikleri kadar başarılı olmadıklarını düşünen velilerin çocukları ile sadece konuşmalarını ve onları üzmemelerini istedi.
 
 
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Çocukların karnelerinde bekledikleri kadar başarılı olmadıklarını düşünen velilerin, çocukları ile sadece konuşmalarını, onları üzmemelerini, bunların hepsinin aslında telafi edilebilir olduğunu, asıl olanın eğitim sürecinin devamı olduğunu düşünmelerini istiyorum" dedi.
 
Avcı, Çankırı Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu'nu ziyareti sırasında gazetecilere yarın sona erecek 2012-2013 eğitim-öğretim yılı nedeni ile velilere, öğrencilere ve eğitim camiasına mesaj verdi.
 
"Yarın karne alacak bütün çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum" diyen Avcı, bütün öğretmenlerede teşekkür etti. Bir yıl boyunca çocukların olağanüstü bir adanmışlıkla güzel bir ders yılı geçirdiklerini anlatan Avcı, "Çocukların karnelerinde bekledikleri kadar başarılı olmadıklarını düşünen velilerin,  çocukları ile sadece konuşmalarını, onları üzmemelerini, bunların hepsinin aslında telafi edilebilir olduğunu, asıl olanın eğitim sürecinin devamı olduğunu düşünmelerini istiyorum" diye konuştu.
 
Milli Eğitim Bakanı Avcı, eğitimde yaptıkları bazı düzenlemeler nedeni ile bazı okullarda ve sınıflarda yerleşim sıkıntılarının yaşandığına işaret ederek, "Öğretmenlerimiz, idarecilerimiz, okul yöneticilerimiz bunları olağan üstü bir olgunlukla ve sabırla ve beceri ile çözüme kavuşturdular" ifadesini kullandı.
 
Çocukların iyi bir tatil geçirmeleri için velilerin anlayış ve destek de bulunması çağrısında bulunan Avcı, şöyle konuştu:
 
 "Bütün çocuklarımıza ve öğretmenlerimize hayırlı, sağlıklı, mutlu bir tatil dönemi diliyorum. Güzelce dinlensinler. Bu arada kitap da okusunlar. Öğretmenlerimizin hizmet içi eğitimler nedeni ile çalışmaları devam ediyor ama dinlenmeye de inşallah fırsat bulacaklar. Tekrar bütün eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum." 
 
AA
 



Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.