Turgut Özal Üniversitesi İlk Mezunlarını Uğurladı
'03.06.2013'
haber detay
Turgut Özal Üniversitesi İlk Mezunlarını Uğurladı
Turgut Özal Üniversitesi'nin Mezuniyet Törenine Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı' da katıldı.
 
 
 
 
Turgut Özal Üniversitesi'nin Mezuniyet Törenine Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı' da katıldı Ankara'da 2009 yılında kurulan ve merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın adını taşıyan Turgut Özal Üniversitesi "ilk mezunlarını" verdi. 550 mezun, kendileri için düzenlenen görkemli törenle uğurlandı. Törene katılan Milli Eğitim Bakanı Avcı, öğrencilere başarılarının ömür boyu devam etmesini diledi.
 
Turgut Özal Üniversitesinden mezun olan 550 öğrenci, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın da katıldığı törende diplomalarını almanın sevincini yaşadı. Anadolu Gösteri Merkezinde düzenlenen törene Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Rektör Prof. Dr. Erol Oral, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Bakanların kutlama mesajı gönderdiği program öğrencilerin fotoğraflarının yer aldığı slayt gösterisiyle başladı. Törende konuşan Bakan Avcı, öğrencilere başarılarının ömür boyu devam etmesi dilediğinde bulundu. Öğrencilerin anne ve babalarını kutlayan Avcı, okul yönetimine törene kendisini de çağırdıkları için teşekkür etti.
 
-SUNUCULUĞU Şoray Uzun YAPTI-
 
Sunuculuğu ünlü televizyoncu ve oyuncu Şoray Uzun'un yaptığı törende konuklara ve öğrencilerine hitap eden Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Oral, "Bu mezuniyet töreninin Turgut Özal Üniversitesi'nin ilk mezuniyet töreni olması bize ayrı bir mutluluk ve sevinç veriyor" dedi. Mezuniyet törenlerinin "Bayram günü, devşirme günü" olduğunu ifade eden Rektör Oral, şunları söyledi:
 
-"TERCİH EDİLEN ÜNİVERSİTEYİZ"-
 
"Bugün burada mezuniyete hak kazanan bütün öğrencileri kutluyorum, onları bu günlere getiren akademisyen arkadaşlarıma ve öğrencilerimizin velilerine teşekkür ediyorum. Artık Turgut Özal Üniversitesi, üniversite adaylarının tercih ettiği bir üniversite haline geldi. Bundan sonra da bu talep giderek artacak çünkü üniversitemizin altyapısı buna uygun. Bu amaçla yeni kampus projemizi giderek geliştiriyoruz."
 
-BAŞARILI OLANLARA HEDİYE-
 
Turgut Özal Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Galip Demirel de gençlere, "Bugün burada mezun olan her genç toprağa bırakılmış birer tohum gibidir. Hepiniz yarın iş hayatına atılınca serpilip büyüyeceksiniz, ülkemiz için faydalı insanlar haline geleceksiniz. Hepinizi tebrik ediyorum" diye seslendi.
 
Törende daha sonra Bakan Avcı, üniversitelerarası düzenlenen yüzme yarışında Türkiye birincisi olan Timur Dellaloğlu'na ve Türkiye ikinciliğini kazanan üniversitenin basketbol takımına ödül verdi. Dereceye giren öğrencilerin hediyeyle ödüllendirildiği mezuniyet töreninde diploma almanın sevincini yaşayan gençler, bu mutluluklarını hocalarıyla ve aileleriyle paylaştı.
 
ANKA
 



Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.