Gençler 19 Mayıs İçin Neler Düşünüyor?
'14.05.2013'
haber detay

 

GENÇLER 19 MAYIS İÇİN NELER DÜŞÜNÜYOR?
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın resmi yayın organı “Gençlik Spor Dergisi” Mayıs ayında yeni yüzüyle okurlarıyla buluştu.
 
Bakanlık bir ilki başararak aynı zamanda dijital dünyanın kapılarını gençlere açtı ve ülke gençliğine dijital mecradan da seslenmeye başladı. Mayıs ayında yeni yüzü ile okurlarıyla buluşan  “Gençlik Spor Dergisi” zengin içeriği ile dikkat çekiyor. Çok özel röportajların, dosyaların ve haberlerin bulunduğu bu sayıda, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle gençler, değişen tören yönetmeliğini Gençlik Spor Dergisi mikrofonlarına değerlendirdi. 
 
GENÇLİK HAFTASINDA GENÇLERE ÖZEL RÖPORTAJ
 
“Güçlü yarınlar için umudumuz gençliktedir.” diyen, gençlerin bakanı olmakla değil “abi”si olmakla övünen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle ‘Gençlik Spor’a çok özel açıklamalarda bulundu. Bu özel röportaja da derginin Mayıs sayısından ulaşmak mümkün.  
 
MAYIS AYINA ÖZEL REKOR BASKI
 
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramına ve Gençlik Haftasına özel dergi, baskısını 100 binden 250 bine çıkardı. Bu rakam Türkiye’de büyük bir rekor. 300 bin gence ulaşan Gençlik Spor Dergisi Mayıs sayısı ile ülke genelinde tüm okuyucularla buluşmayı hedefliyor. 
 
 
Linkler : 

 




Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.