Enver Yücel'in Hayatı Belgesel Oldu
'08.05.2013'
haber detay

 

Enver Yücel'in Hayatı Belgesel Oldu
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı eğitimci Enver Yücel’in yaşamını anlatan belgesel Yücel’e sürpriz yaş günü hediyesi oldu.
 
 
 
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı ve Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel’in hayatı belgesel oldu. Yücel’in 56. yaş günü için hazırlanan “Hayatım Eğitim” adlı belgeselde Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, eski Devlet Bakanı Burhan Kara, eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın da aralarında bulunduğu ünlü isimler Enver Yücel’i anlattı.
 
 
Enver Yücel’in çocukları Hüseyin Yücel ve Begüm Çabakçor’un hazırladığı, Yücel’in yaşamını konu alan “Hayatım Eğitim” adlı belgeselin gösterimi önceki akşam Bahçeşehir Üniversitesi’nde düzenlenen etkinlikle yapıldı.
 
 
 
Yücel’in doğum günü olan 5 Mayıs’ta sunuculuğunu oyuncu İclal Aydın’ın yaptığı belgesel gösterimine sanat, siyaset ve akademi camiasından birçok isim katıldı. 56. yaş gününde kendisine sürpriz olarak hazırlanan belgeselde Yücel’in hayatı ve eğitim çalışmalarının öyküsü anlatıldı.
Bahçeşehir Production’ın yapım ve yönetiminde hazırlanan filmi, tiyatro sanatçısı Ali Düşenkalkar seslendirdi.
 
 
 
1957 yılında Giresun’un Piraziz ilçesine bağlı Şeyhli köyünde doğan ve hayatını başından itibaren eğitime adayan Yücel’in Giresun’dan İstanbul’a uzanan hikayesine kısa bir girişle başlayan belgesel filmde, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, eski Devlet Bakanı Burhan Kara, eski Başbakan Mesut Yılmaz, iş dünyasından Aydın Doğan ve Mehmet Ali Aydınlar ile Yücel ailesi fertleri Enver Yücel’i anlattı.
“Hayatım Eğitim” için röportaj yapılan isimlerden Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik filmde, Yücel’in ülke adına gerçekleştirdiği eğitim çalışmalarının önemine vurgu yaptı.
 



Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.