Ortaokullara Tablet Dağıtımı Ne Zaman
'25.04.2013'
haber detay

 

Ortaokullara Tablet Dağıtımı Ne Zaman
 
 
 
 Nabi Avcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve ÇocukBayramı etkinlikleri çerçevesinde, Iğdır,Çanakkale, Sinop ve Mersin illerinden gelen 66öğrenciyi kabul etti. Milli Eğitim Bakanlığı MerkezBina gerçekleşen kabulde Nabi Avcı bakanlıkkoltuğunu bir süreliğine Iğdır Bulakbaşı Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Ömer Toliz'e devretti.
 
Kitap okumayı çok sevdiğini belirten Ömer Toliz,"13 yaşındayım. Fenerbahçeliyim. Mutluyum.Kitap yerine bize de tablet dağıtılsın." dedi.
 
Ortaokullarda tablet dağıtımının başlamadığınıbelirten Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "İnşallah önümüzdeki dönem onlara da tablet vermeyebaşlayacağız." diye konuştu.
 
Gazetecilerin "Tatillerin uzamasını ister misin?" şeklindeki sorusuna Ömer Toliz, "Tatiller uzamasınokulu özlüyoruz tenefüslerde 10 dakika bize yetiyor." şeklinde cevap verdi.
 
Milli Eğitim Bakanlığı'nın hareketli bir yer olduğunu belirten Avcı, "Bu koltuk kalıcı bir koltuk değil Ömer istersen Aslı burada bakıp duruyor. Aslı ile bir görev teslimi yapalım mı?" diye sordu. Bunun üzerine Mersin'den gelen Aslı Nizam bakanlık koltuğuna oturdu.
 
Ziyaret, çocuklara incir ve çikolata dağıtımı ile son buldu. Bakan Avcı, ziyaretine gelen çocuklarla birlikteBaşbakanlık binasına geçti.



Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.