İstanbul'un En Büyük Çocuk Karnavalı, Bugün Beşikta'ta
'24.04.2013'
haber detay

 

İSTANBUL'UN EN BÜYÜK ÇOCUK KARNAVALI, BUGÜN BEŞİKTAŞ’TA!
Beşiktaş Belediyesi, bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı zengin bir programla kutlamaya hazırlanıyor. 23 Nisan Resim Yarışması, Satranç Turnuvası, Çocuk Kitapları Festivali gibi renkli etkinliklerle sürecek kutlamalar, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın da katılacağı muhteşem bir çocuk karnavalı ile son bulacak. Birçok etkinliğin yapılacağı ve sanatçıların katılımıyla renklenecek karnavalda, çocuklara hediyeler de verilecek.
 
 
Beşiktaş Belediyesi, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çok zengin bir programla kutlayacak. Kutlamalar, 23 Nisan Resim Yarışması ve Çocuk Kitapları Festivali gibi renkli etkinliklerle başlayacak, 23 Nisan Çocuk Karnavalı ile zirveye çıkacak.  
 
Kutlamalar bugün Çilekli Spor Tesisleri'nde saat 12.00'de başlayacak Çocuk Karnavalı ile doruğa çıkacak. Beşiktaş ilçesindeki ilköğretim okullarının yanı sıra, İstanbul’un her yerinden 10 bine yakın öğrencinin katılması beklenen karnavalda Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal da çocuklarla birlikte olacak.
 
Çocuklar bu bayramı unutamayacak!
 
Burger King ve Pal FM’in destekleriyle düzenlenen çocuk karnavalında gün boyu çeşitli etkinlikler yapılacak. Çocuklar en sevdikleri müzikler eşliğinde alana kurulan şişme oyun gruplarında oynayıp yarışacaklar. Bunun yanı sıra yüz boyama, sürpriz hediye çekilişine katılma, spor yapma ve kurulacak onlarca stanttaki yiyeceklerin tadına bakma imkânına sahip olacaklar. 
Resim Yarışması'nda dereceye giren çocukların ödülleri karnavalda Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal tarafından verilecek. Hazırlanan ödüller kapsamında birinciler tablet bilgisayar, ikinciler fotoğraf makinesi, üçüncüler hediye çeki, mansiyon ödülünü hak edenler ise çanta sahibi olacaklar. 
 
Birçok ünlü sanatçı da canlı müzik performanslarıyla karnavala renk katacak. Katılımcılara küçük hediyelerin verileceği karnavalda, çocuk markaları ücretsiz ikramlarda bulunacak.
 
 
BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ ÇOCUK KARNAVALI 
 
Tarih: 23 Nisan 2013 (BUGÜN)
 
Yer: Çilekli Spor Tesisleri (Adres: Levent Mah. Çilekli Cad. BJK Koleji Yanı, Akatlar)
 
Saat: 12.00 - 16.30
 
Katılım: ÜCRETSİZ
 
 
eğitimajansı
 



Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.