Yeni yönetmeliğin tarihi açıklandı
'10.04.2013'
haber detay

 

Yeni yönetmeliğin tarihi açıklandı
 
“Eğitim Birsen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı Okul/kurum Yönetici atama yönetmeliğini MEB-Eğitim Birsen hazırlıyor iddialarına tweetırdan cevap verdi. Bu arada yeni yönetmeliğin 27 Mayıs ta yayınlanacağını söyledi.” 
 
 
 Eğitim Birsen Genel Sekreteri Ramazan Çakırcı tweeterden takipçilerine yönetici atama yönetmeliği ile ilgili aşağıdaki tweetleri gönderdi
 
“Bazı internet sitelerinde "yönetici atama yönetmeliğini MEB ile Eğitim birsen ortak hazırlıyor" değerlendirmeleri yer almaktadır. Yönetici atama(ma) sendikamızın boynuna vebaldir! Temennilerimiz Mayıs ayından evvel bu sorunun "âdilane" bir şekilde çözülmesi+ancak yeni yönetmelik de 27 Mayıs'ta yayımlanırsa şaşırmam. 28 Şubat iki kez vurdu. 27 Mayıs'ın hatırı kalmasın! Yönetici atama olsun öğretmen atama ve görevde yükselme yönetmelikleri olsun eğitim çalışanlarının talebini elbette MEB ile paylaşırız. Eğitim ve eğitim çalışanlarını ilgilendiren her konuda olduğu gibi bu konuda da raporlar hazırlar görüşmeler yaparız. Bu sorumluluk gereğidir. Tüm sendikalar da görüş ve önerilerini bakanlıkla paylaşabilir. Buna engel olan mı var? Yetkili sendika olarak bizim üyelerimize ve eğitim çalışanlarına karşı sorumluluğumuz var. Anlaşılan o ki eğitim çalışanlarının taleplerini bizim gibi takip eden, gerçekleştirmek için gayret sarf eden yok.”



Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.