Yönetici Atama Yönetmeliği 2013 Revize Hazırlığı Devam Ediyor!
'08.04.2013'
haber detay

 

Yönetici Atama Yönetmeliği 2013 Revize Hazırlığı Devam Ediyor!
 
“Milli Eğitim Bakanlığı memur ve diğer çalışanlar için yönetmelik hazırlığında! Varolan yönetmelik çalışanların taleplerini karşılamaktan uzak olduğu için sürekli şikayet konusu oluyor. Hazırlanan yeni yönetmelik ile ilgili Memur Sen Genel Başkanı Ahmet GÜNDOĞDU açıklamalarda bulundu.” 
 
 
 Milli Eğitim Bakanlığı; Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinde değişikliğe gideceğinin sinyallerini veriyor. Teşkilat yasasında şeflerin ve diğer personelin yer almaması eleştiri konusu olmuştu. Memur,VHKİ,Şef unvanlarında çalışanların görev tanımlarının olmaması, yer değiştirme ve atama ile ilgili kriterlerin belirsiz olması eleştirilmişti.
 
 
Memur Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'nun katıldığı İstanbul 4 nolu şubenin 3.sünü düzenlediği Armutlu Çalıştayında göndeme dair çok önemli açıklamalar yaptı. Bu hususta Gündoğdu yaptığı açıklamada “MEB'in Memur, VHKİ ve Şeflerinin haklarını ve görevde yükselmelerinin yeniden düzenlenmesi için çalışma başlattıklarını ve bu yönetmeliğin MEB'te hazırlandığını ifade etti.”
Memur, VHKİ ve Şef ve diğer kadrolarda görev yapan memurların ve çalışanların görev tanımının yapılması başta olmak üzere atma, tayin ve yer değiştirmelerinin düzenlenmesi, görevde yükselme haklarının yönetmelikle yeniden belirlenmesi konusunda çalışmaların devam ettirildiğini MEB'in yönetmelik hazırladığını ve bu yönetmeliğin hazırlanma sürecini yakından takip ettiklerini ve sorunlu bir yönetmeliğin çıkmaması için mücadele ettiklerini ifade etti.



Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.