Şube Müdürleri Rotasyonundan Vazgeçilmedi!
'08.04.2013'
haber detay

 

Şube Müdürleri Rotasyonundan Vazgeçilmedi!
 
“Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk ÇELİK yaptığı açıklamada orta kademe yöneticilerine ve tüm şube müdürlerine rotasyon yapılacağını söyledi.” 
 
 
 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'ndaki değişikliklerle memurun ücretinden, emeklilik şartlarına ve atanmalarına kadar birçok değişiklikle ilgili çalışmalarda sona gelindi. Çalışmaların bütün titizliği ile devam ettiğini ve tüm değişikliklerin sosyal tarafların görüşleri alınarak gündeme getirildiğini belirten Faruk Çelik, özellikle çok merak edilen hususlarda Takvim Gazetesine önemli açıklamalarda bulundu.
652 sayılı KHK’de yer almasına rağmen yaklaşık 2 yıldır merak ile beklenen taşra eğitim yöneticileri rotasyonundan vazgeçilebileceği iddia ediliyordu. Sayın Bakanın açıklamalarının satır aralarında rotasyondan vazgeçilmediğini görmekteyiz. Orta kademe yöneticilerine ve tüm şube müdürlerine rotasyon uygulamasının yapılacağını belirtti. İşte o açıklamaların yer aldığı bölüm” İlk defa atananlar ve görev yeri değişenler zorunlu yer değiştirmeye tabi personel olacak. Orta kademe yönetici kademesinde yer alanlar rotasyona tabi olacak. Mühendisler ve şube müdürü rotasyona tabi olacak. Kamuda tüm çalışanlar rotasyona tabi olmayacak.”
 
 Cengiz ŞAHİN/Personelmeb.net



Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.