Deneyimi Olan Öğretmenler Atanmalıdır..
'04.04.2013'
haber detay

 

Deneyimi Olan Öğretmenler Atanmalıdır..
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Özürlü Memur Seçme Sınavı'nın adının Engelli Memur Seçme Sınavı olarak değiştirileceğini açıkladı... 
 
 
 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ATO Kongre Salonu'nda ''İstihdamda Engel Yok''programında yaptığı konuşmada, ''Milletimin hiçbir ferdi umutsuzluk, güvensizlik, eziklik içinde olmayacak. Büyük bir ülke olacaksak, böyle olacağız. Büyük düşünecek, büyük adımlar atacak,büyük hedeflere hep birlikte ulaşacağız. Çocuklarımıza daha bebeklik adımlarından itibarenninnilerle, masallarla, dualarla o büyüklük şuurunu vereceğiz'' dedi.
 
İşte Başbakan Erdoğan'ın  konuşmasından  satır  başları :
 
Erdoğan, ''Biz artık  enerjisini  sanal tehditlere, sanal korkulara, didişmeye en önemlisini de teröre sarf eden bir ülke değil, üretmeye, kalkınmaya, daha fazla demokrasiye, daha fazla huzura sarf eden bir ülke olacağız. Bunu da inşallah hep birlikte yapacağız'' diye konuştu.
 
ÖZÜRLÜ MEMUR SEÇME SINAVI'NIN ADI DEĞİŞİYOR
 
Özürlü Memur Seçme Sınavı'nın adının Engelli Memur Seçme Sınavı olarak değiştirileceğini belirten Erdoğan, şunları söyledi:
 
''Benim engelli kardeşim kendilerini veya toplum onları bir kader mahkumu olarak görmemelidir. Ben inanıyorum ki onların bu topluma katacak çok şeyleri var. Olur, olur bal gibi olur. Psikolog da sosyolog da mühendis de sanatçı da yazar da olur, her şey olur. Bütün mesele inanç ve özgüven.''



Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.