Meb'e Yönetici Atama Tepkisi
'27.03.2013'
haber detay

 

MEB'E YÖNETİCİ ATAMA TEPKİSİ
 
Milli Eğitim Bakanlığına yönetici atama konusunda tepkiler çığ gibi büyüyor. Bu tepkilerden sendikalarda nasibini alıyor. 
 
 
 Sitemizde dün Yönetici Atama Yönetmeliğinin Bakanlık tarafından hazırlanmaya başlandığını, Yönetmelik konusunda bazı ilçe ve il müdürlüklerinden rapor istendiğini , yeni yönetmeliğin eğitimci Müsteşar Yardımcısı Salih ÇELİK yönetiminde hazırlanacağını" YÖNETİCİ ATAMA YÖNETMELİĞİ HAZIRLANIYOR" haberimizle gündeme getirmiştik. 
MEB'de sınav kazanan yönetici adayları başta olmak üzere mevcut yöneticiler ve eğitimciler Yönetici Atama konusunda MEB'e tepkili.
 
Dün yapmış olduğumuz habere yaklaşık 400 yorum geldi.
 
MEB'in hazırlamış olduğu yönetmelikten neredeyse memnun olan bir Allah'ın kulu yok.
 
Tüm kesimler yönetmeliğe tepkili, Eğitim camiası mülakat istemiyor. Mülakata destek veren sendikalarada tepki gösteriyorlar.
 
Eğitim yöneticileri ve adaylarının Bakanlıktan yönetmelik konusunda isteği, yürürlükten kaldırılan yönetmelik gibi sınav + ek 2 esaslı atama olmasından yana...
 
Yönetici adayları ve yöneticilerimizin sitemize yazmış olduğu yorumlar içerisinden bir kısmını yorumsuz veriyor ve MEB'in takdirine sunuyoruz.
 
devriş
şu uzmanlığa verilen puan haksız bir uygulama bu kaldırılmalı bir kere sınav açtınız giremeyenlere haksızlık
 
belki anlarlar
mülakat= torpil= kul hakkı yemek= cehennem
 
Caner Olgun
il dışı yer değiştirme zorunda olan okul müdürlerine yeniden atama şartı acil getirilmelidir.
idareci
yöneticiler il dışına gidebilmelidir.
 
Alptegin
1-görevlendirilen şube müdürlerinden sınavda yüksek puan alan hatta sınavı kazanan duymadım ben.bu şube müdürleri idareci adaylarını nasıl sözlü yapacaklar?
2-sendikaların bir kısmı kılık kıyafet özgürlüğünde bir kısmı ise onların takipçisi))o nedenle bu konuyla ilgilenecek zamanları yok sanırım))
3-652'de müdür yardımcılığı için mülakattan bahsedilmiyor.o nedenle müdürlüğü bilemem de müdür yardımcılığı için mülakat kesinlikle yeni çıkacak yönetmelikte yer almaz.
4-hakkımızda hayırlısı olsun...
 
Yuksel YAKUT
mülakat asla olmamalıdır. mülakat adam kayırma ve torpildir.
Necmettin gül
bu beylere ne denir bilemiyorum.sırf bir önceki yönetmeliği geçersiz kılmak için 28 şubat darbesi yaptılar.darbecilerle uğraşa uğraşa onlardan güzel şeyler öğrenmişler
bir an önce
bir an önce 2009 yönetmeliği tekrar yayımlanmalı ve atamalar 20 gün içinde bitirilmelidir....yeter söz milletin olsun artık
 



Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.